18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Altı aydır kayıp eşini arıyor

Kütahya'da, işçi emeklisi Şevket Peşin, 6 ay önce 'Komşuya gidiyorum' diyerek evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen eşini arıyor. 

Kütahya'nın merkeze bağlı Ilıca Beldesi'ndeki evinden 6 ay önce akşam saatlerinde 'Komşuya gidiyorum' diyerek ayrılan Münevver Peşin (63), ortadan kayboldu. Şevket Peşin, karısının eve dönmemesi üzerine durumu jandarmaya ve Cumhuriyet Savcılığı'na bildirdi. Yapılan aramalar sonuçsuz kaldı, Münevver Peşin'in izine raslanılamadı. 

Kütahya Azot Fabrikası'ndan emekli olan Şevket Peşin, 45 yıllık eşini her yerde aradığını ancak bulamadığını söyledi. Bir ay önce evini telefonla arayan bir kişinin kendisine, 'Karından boşan' diyerek telefonu kapattığını, buna bir anlam veremediğini belirten Şevket Peşin, ''Kimin telefon ettiğini bilmiyorum. Ancak eşimin hayatından endişe duyuyorum'' dedi. 

Eşinin evden kaçması için hiçbir sebebinin olmadığını kaydeden Şevket Peşin, eşini bulanları mükafatlandıracağını söyledi. Şevket Peşin, evli olan kızı Fatma Akman ile birlikte eşini aramayı sürdürdüklerini belirtti.
iha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2007 Pazartesi 13:59:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serkan yılmaz IP: 88.241.14.xxx Tarih : 17.02.2007 23:40:08
Allah kolaylık versin.ins en kısa zmanda bulursun.yapanlar cezasız kalmaz!!