3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

400 aileye Ramazan yardımı

Kütahya'da Ramazan ayı münasebetiyle 400 aileye Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı tarafından gıda yardımı yapıldı. Vakıf, yardım paketlerini mahalle muhtarlarıyla birlikte ihtiyaç sahiplerinin adreslerine teslim etti.

Kütahya Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı Başkanı İhsan Tunçoğlu, 23 yıl önce kurulan vakfın ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, "Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini yine sevindirelim istedik. Yardımları vakfımızın öz kaynakları ve hayırsever işadamlarımızın desteğiyle yapıyoruz. Daha önce bu yardımlarımızı vakıf binamızda yapıyorduk. Ancak, burada vatandaşlarımız arasında yardım alabilmek için izdiham oluşuyordu. Bu sebeple yardımlarımızı, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine kadar götürme kararı aldık ve bunu yılardır uyguluyoruz" dedi.

İhsan Tunçoğlu, çay, şeker, pirinç, makarna, sabun, yağ, tuz ve mercimekten oluşan yardım paketlerinin ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine tek tek teslim edildiğini sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2005 Çarşamba 19:17:01
Güncelleme :14 Ekim 2005 Cuma 15:56:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali eskiköy IP: 84.61.56.xxx Tarih : 24.10.2005 10:28:01
sayin vakif baskanini sahsen degil ismen taniyorum yakin köylümüzdür allah ondan razi olsun sormak soru su yardimlar adil mi dagitiliyor yok sa mahalle muhtarlarinin parmak dogrultugu kisilere mi dagitiliyor kulaklarimiza ögle isitiliyor lütfen bunuda takipcisi olmasini kendilerin den arz ediyorum sevgi ve selamlar sunarim saygilarimla