4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Güne yoğun karla başladılar

Kütahya'da gece başlayan kar yağışı, hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Şehir merkezinde kar kalınlığının 13 santimetreye, yüksek kesimlerde ise 25 santimetreye kadar ulaştığı bildirildi.

Aşırı kar yağışı sebebiyle, Kütahya'nın Altıntaş ve Dumlupınar ilçeleri arasındaki karayolunun bazı bölümlerinin zaman zaman trafiğe kapandığı öğrenildi. Karayolları ekipleri, söz konusu bölgeyi tuzlayarak, trafiğin akışını sağlamaya çalışıyor.

Kütahya Bölge Trafik Müdürlüğü yetkilileri, şehirlerarası yollarda kar sebebiyle bazı bölgelerde gizli buzlanma olabileceğini, sürücülerin dikkatli araç kullanmaları hususunda ekipler tarafından sık sık uyarıldığını söyledi.

Sabah işlerine gitmek için dışarıya çıkan Kütahyalılar, yoğun karla karşılaştı. Belediye ekipleri, kar kaplı cadde ve sokakları temizlemek için yoğun çaba sarf etti. Kütahya Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü yetkilileri de, kar dolayısıyla ulaşıma kapalı köy yolu bulunmadığını, ekiplerin hazır bekletildiğini bildirdi. Kütahya'da kar yağışı halen devam ediyor.

.
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2005 Pazartesi 11:35:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halit özcan IP: 85.99.25.xxx Tarih : 30.12.2005 23:24:02
Sn Bşk İÇA Kar nimetinden istifade edebilmek için Yellice kuzey yamaçlarına kayak turizmine açmak zor olmasa gerek.sanırım teleferik projesi başlattınız.Genç iş adamları yatırımcı aradıklarını ifade ediyorlardı işte iş alanı yatırımcılar buyurun. İzmir'e 3.5 -İst 4.5 Ank 4saat kaplıcalara 20 dk bu konu da sn İÇA ve herkesin gayret gösrmesini bekler saygılar sunarım.