4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Kar yüzünü iyice gösterdi

Kütahya'da gece başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Şehir merkezinde kalınlığı 7 santimetreye ulaşan kar, şehirlerarası yollarda kazalara sebep oldu. Kütahya-Eskişehir ve Kütahya-Afyonkarahisar yollarında kar yağışı sebebiyle birçok maddi hasarlı kaza meydana geldi.

Bu arada, aşırı buzlanma sebebiyle Altıntaş ve Dumlupınar ilçeleri arasındaki karayolunun bazı bölümlerinin zaman zaman trafiğe kapandığı öğrenildi. Karayolları ekipleri söz konusu bölgeyi tuzlayarak, trafiğin akışını sağlamaya çalışıyor.

Kütahya Bölge Trafik Müdürlüğü yetkilileri, şehirlerarası yollarda kar sebebiyle bazı bölgelerde gizli buzlanma olduğunu, sürücülerin dikkatli araç kullanmaları hususunda ekipler tarafından sık sık uyarıldığını söyledi.

Sabah işlerine gitmek için dışarıya çıkan Kütahyalılar, mevsimin ilk karı ile karşılaştı. Belediye ekipleri, kar kaplı cadde ve sokakları temizlemek için yoğun çaba sarfetti. Kütahya Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü yetkilileri de, kar dolayısıyla ulaşıma kapalı köy yolunun bulunmadığını, ekiplerin hazır bekletildiğini bildirdi.

.
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2005 Pazartesi 09:52:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?