4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Vali'ye 13 ilden konuk geldi

Kütahya Valisi Osman Aydın, Zafer Haftası münasebetiyle 13 ilden Kütahya'ya gelen gençleri makamında kabul etti.
Bu yıl 83. yıldönümü kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı için Çanakkale, Manisa, Yalova, Samsun, Van, Bingöl, Malatya, Elazığ, Isparta, Tokat, Kırklareli, Denizli ve Eskişehir'den gelen Yerel Gündem 21 Gençlik Kolları ve Ulusal Gençlik Parlamentosu (UGP) üyesi gençler, Vali Aydın'a ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Kütahya Yerel Gündem 21 Gençlik Kolları'nın bu yıl 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlamalarında başlattığı "Cepheden cepheye" projesi kapsamında, aynı zamanda Kütahya'nın kurtuluşu da olan Zafer Bayramı'nda Kütahya'ya gelen gençler, gördükleri ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Çalışmaları hakkında Vali Aydın'a bilgiler veren gençler, "Milli mücadele dönemine ait kronolojide önemli tarihler var. Bu tarihlerin her birisi bir ilimizle bağlantılı. Önümüzdeki dönemde bu projeye Samsun, Sakarya, Amasya ve Sivas'ı da katmayı düşünüyoruz. Daha uzun vadede tüm ülke geneline yaymayı planlıyoruz" diye konuştu.

UGP kurucu üyesi ve Kütahya temsilcisi Ayhan Soyfidan, "İlk olarak 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlamaları için Kütahya'dan genç arkadaşlarımızla sancak götürmüştük. Şimdi de Çanakkale Yerel Gündem 21 Gençlik Kolları'nda faaliyet gösteren arkadaşlarımız bizi ziyaret ederek, sancağı getirdi. Kendilerini elimizden geldiğince ağırlamaya çalıştık" dedi.

Vali Osman Aydın ise, gençlerin bu tür teşebbüslerinin takdire şayan olduğunu ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2005 Çarşamba 14:42:19
Güncelleme :31 Ağustos 2005 Çarşamba 14:45:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?