8
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜLTÜR/SANAT

Manisa'da kültür sanat

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde, Samsun Sanat Tiyatrosu iki perdelik "Nafile Dünyası" adlı oyunla tiyatro severlerle buluştu.

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin (ADD) katkılarıyla Belediye Kültür Salonu'nda sergilenen oyunu, ADD Akhisar Şube Başkanı Süleyman Şen, yönetim kurulu ve üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli izledi. Oyun öncesi bir konuşma yapan Süleyman Şen, "Böyle güzel bir tiyatro eserinin Akhisar'da sergilenmesi, tiyatro severlerin beğenisine sunmak ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına sevindirici oldu. Salonu doldurarak bizlere destek veren tiyatro severlere teşekkür ediyorum" dedi.

Seferi Ramazan Bey'e ait trajik komik 'Nafile Dünyası' adlı oyunda, Suhendan Gürbüz, Haydar Kavrap, Kadir Korkut, Yaşar Gündem, Cüneyt Gürbüz, Necla Karakurt ve Kenan Güler rol aldı. Kalkanı doğruluk, kılıcı ahlak, zırhı kanun olan Başkomiser Ramazan'ın o sürgünden bu sürgüne diyar diyar dolaştığı trajikomik öyküsünü anlatan oyun yaklaşık 2.5 saat sürdü. Davetlilerin ilgiyle izlediği oyun sonunda ADD Akhisar Şubesi Başkanı Süleyman Şen, Samsun Sanat Tiyatrosu oyuncularına çiçek vererek teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 6 Mart 2006 Pazartesi 19:18:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?