9
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

En uzun çiftçi

Manisa'da, 205 santimetre uzunluğundaki çiftçi, boyunun uzunluğu nedeniyle çevredekilerin bakışlarından rahatsızlık duyduğunu söyledi.

Sarıgöl İlçesi'ne bağlı Alemşahlı Köyü'nde oturan 205 santimetre uzunluğundaki Hüseyin Çeri (47), çevresindeki insanların bakışlarından oldukça rahatsızlık duyduğunu ifade ederek, "Benim boyum 205 cm. Boyumun uzunluğu nedeniyle, herkes bana meraklı gözlerle bakıyor. Bu bana rahatsızlık vermekte. Ne yapalım bu benim yapım. Bu boyumla basketbol oynamayı hayat ettim ancak elimden tutanım olmadı. Köyümde çiftçilik yapmaktayım. Elimden her türlü iş gelmekte. Tek avantajım pazarda beni arayan yakınlarımın kolayca bulmaları" dedi.

Özellikle Sarıgöl'de kurulan pazara alışveriş yapmaya gittiğinde pazarda dolaşırken ilgi odağı olduğunu kaydeden Hüseyin Çeri, evli ve dört çocuk sahibi olduğunu belirtti.

Köylüler ve ilçedeki tanıdıkları ise Hüseyin Çeri'ye "Uzun" lakabını taktı. Sarıgöllü vatandaşlar da, "Gerçekten boyu basketbol için idealmiş ama elinden tutulsaydı ünlü bir sporcu olurdu. Heder olmuş" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2006 Cuma 16:46:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?