9
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Manisa'da, park yaptırma kampanyası

Ege Belediyeler Birliği Başkanı ve Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar'ın başlattığı "Park yaptır, adını yaşat" kampanyasına ilk destek, Belediye Meclis üyesi ve Vestel Manisaspor Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Akbalık'tan geldi. Akbalık, Saruhan Parkı'nda çocuk oyun bahçesi yaptırdı. Parka Akbalık'ın babası Yusuf Akbalık'ın ismi verildi. 

EBB ve Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar, Manisa'da çocuk oyun alanlarının arttırılması amacıyla, "Park yaptır adını yaşat" kampanyası başlattı. Manisa Belediyesi tarafından Manisa'nın çeşitli mahallelerinde park alanları tespit edildi. Bu alanlarda çocuk oyun grubu ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan hayırseverlere parkın adının verilmesini kapsayan kampanyaya ilk desteği veren belediye meclis üyesi İbrahim Akbalık, "Belediye Başkanımıza başlattığı bu kampanyadan dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten çocuklarımız için çok faydalı olacak. Eşimle birlikte bu kampanyaya destek verme kararı aldık. Doğup büyüdüğüm yer olan Saruhan Mahallesi'nde bu parkı yaptırmayı uygun gördük. Rahmetli babam Yusuf Akbalık, çocukları çok severdi. Biz de çok seviyoruz. Bu anlamda bu parka babamızın ismini vermeyi uygun gördük" diye konuştu. 

Belediye Başkanı Bülent Kar ise Belediye Meclis Üyesi İbrahim Akbalık'a teşekkür ederek kampanyanın devam ettiğini, park yaptırıp ismini vermek isteyen hayırseverlerin Manisa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne müracaat etmesi gerektiğini söyledi. Çocukların oyun alanı konusunda çok ciddi sıkıntı yaşandığının altını çizen Başkan Kar, "Bu kampanya ile sıkıntıyı aşmayı planlıyoruz. Geçtiğimiz sene 30 adet yaptığımız çocuk oyun alanlarının sayısını bu yıl 70'e çıkartmayı hedefliyoruz" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2006 Cumartesi 18:28:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?