4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

MEB'de veda toplantısı

Manisa Milli Eğitim eski Müdürü Hasan Özdemir'in mahkeme kararıyla tekrar görevine geri dönmesi üzerine Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü'ne geri atanan Aziz Ersoy, Manisa'daki okul idarecileriyle vedalaştı.

Öğretmenevi'ndeki veda toplantısına Manisa merkez ve ilçelerdeki okul idarecileri katıldı. Toplantıda konuşan Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, "Manisa'nın kurtuluş günü olan 8 Eylül 2005 tarihinde Manisa'da göreve gelmiştim. 3 ay gibi kısa bir süreye çok şey sıkıştırmak istedik. Bizim istediğimiz değişim çok zor bir olay. Ben sanıyorum ki sizlerin kafasında çok şey oluşturduk. Burada önemli olan beraber çalışmaktı. Her insan başarılı olmak ister. Ben de buraya gelirken başarılı olmak için geldim ve burada başarılı olduğumu sanıyorum. 12 yıldır çeşitli yerlerde görev yapıyorum. Bu 12 yıl zarfında kimseyi kırmak istemedim. Eğer burada kırdıklarım olduysa hakkını helal etsin. Ben her kese hakkımı helal ediyorum" dedi.
Manisa'nın potansiyeli yüksek bir il olduğunu ifade eden Ersoy, "3 ay zarfında gördüm ki sizler çok şey yapmak istiyorsunuz. Sizler bütün zorlukların üstesinden gelirsiniz ve geleceğinizden ben eminim. Hiçbir zaman sizlerin üstünden bir şey beklemeyin. Sizler okulunuzun potansiyelini ve motivasyonunu biliyorsunuz, ne olur okulunuzu en üst seviyeye taşımak için gayret gösterin. Sizler inançlı insanlarsınız ve başarırsınız. Hiçbir ilin ve ilçenin sizlerden farkı yok. Sizlere 3 ay içerisinde bir şeyler vermişsem çok mutlu olurum. Allah'a emanet olun" diye konuştu.

Duygulu anların yaşandığı veda toplantısında bazı idareciler, Ersoy'un gidişinden dolayı üzüntülerini dile getirdi. Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy daha sonra idarecilerle tek tek tokalaşarak vedalaştı. Ersoy, Cumartesi günü Manisa'dan ayrılacağını söylerken, mahkeme kararıyla görevine iade edilen Hasan Özdemir'in ise yarın Manisa'daki koltuğuna oturacağı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2005 Cuma 15:36:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?