8
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Muhtarların sorunları

Salihli Muhtarlar Derneği Başkanı Nalan Teksar, köy ve mahalle muhtarlarıyla, her ay bir araya geldikleri rutin toplantılar hakkında bilgi verdi.

Salihli Muhtarlar Derneği Başkanı Nalan Teksar, "Salihli'de muhtarlarına yakışan bir binamızın olmaması biraz boynumuzu büküyor. Şu andaki mevcut binamızın yeri uygun değil" dedi. Teksar, Salihli'deki toplam 119 muhtarın sorunlarına ve sıkıntılarına ortak olduklarını ifade ederek, mevcut sorunları birlikte çözüme kavuşturduklarını kaydetti.

Teksar, gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgiler vererek şöyle konuştu:

"Salihli'nin mahalle ve köy muhtarları ile her ay bir araya geliyoruz. Hangi köyde, nasıl bir problem var, bu problemi çözmek için ne yapılabilir, muhtarlar hizmetlerini yerine getirirken nasıl bir yöntem izlemeliler, biz merkez olarak ne yapmalıyız gibi konularda istişare ediyoruz. Birliğimize bağlı tam 119 muhtar var. Birim birim tümüne yer vermeye çalışıyoruz ve onlardan gelen talepleri değerlendiriyoruz. Muhtarlar, mahallelerinin veya köylerinin isteklerinin, biz de muhtarlarımızın taleplerine cevap vermeye çalışıyoruz. Muhtarlar derneğimize getirilen sorunları toplu bir şekilde masaya yatırarak, mütalaa ediyoruz. Hali hazırda, hizmetimizi engelleyecek boyutta bir sıkıntımız yok. Fakat Salihli muhtarlarına yakışan bir binamızın olmaması biraz boynumuzu büküyor. Şu andaki mevcut binamızın yeri uygun değil. Önümüzdeki günlerde muhtarlarımızla bir araya gelip bu konuya açıklık getireceğiz. Amacımız Salihlili muhtarların daha modern bir ortamda faaliyetlerini sürdürmesidir".

Nalan Teksar, hizmet için el ele vererek çalıştıklarını ve gerek köylünün gerekse köylünün temsilcisi olan muhtarların her talebini nazarı dikkate aldıklarını ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 8 Mart 2006 Çarşamba 19:46:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?