9
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Turgutlu'da trafik kazası

Turgutlu'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
 
Edinilen bilgiye göre, Turgutlu İlçesi'ndeki Damla Boyacılık'ta çalışmakta olan Zafer Yaşa (31) ve Behçet Süzel (33) isimli şahıslar, Salihli İlçesi'nden Turgutlu'ya gelmek üzere minibüsle yola çıktı. Behçet Süzel yönetimindeki 45 TK 414 plakalı transit minibüs, Turgutlu yakınlarındaki Avşar Köyü çıkışında yolun kaygan olması nedeniyle direksiyon hakimiyetinin kaybolması üzerine şerit değiştirerek Turgutlu yönünden gelmekte olan Rıdvan Ökmenel (55) yönetimindeki 26 DU 023 plakalı kamyona çarptı ve bankete düştü. Kamyon ise yaklaşık 50 metre daha giderek, önce yol kenarındaki Asrın Kardeşler Restoran önünde park halinde duran MHP İlçe Başkanı Şener Serbest'e ait 45 N 5931 plakalı otomobile, ardından da Mustafa Uçar'a ait 45 TR 261 plakalı otomobile çarparak durabildi.
 
Kazada, minibüste bulunan Zafer Yaşa hayatını kaybederken; minibüs içinde sıkışan sürücü Behçet Süzel ise vatandaşlar tarafından kurtarılarak, ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şahıs, burada yapılan ilk müdahaleden sonra İzmir Ege Üniversitesi'ne sevk edildi. 

Kazada, minibüse ait parçalar metrelerce uzaklığa savrulurken, İzmir-Ankara Karayolu tek taraflı olarak 1 saat süreyle trafiğe kapatıldı. Olay sonrası Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. 

Olay sonrası görgü tanıkları, kamyonun park halindeki otomobillere çarpmaması durumunda restorana girebileceğini ve yemek yiyen onlarca insanın üzerinden geçebileceğini belirtti.
Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri, olayla ilgili tahkikat başlattı.
.
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2006 Cumartesi 11:27:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?