6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

33 yıllık eşini boğazladı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde bir şahıs, 33 yıllık eşini bıçakla boğazından keserek öldürdü. Olayın ardından polise haber veren Karaduman, takım elbisesini giyerek polisi bekledi. 

Edinilen bilgilere göre, Kütahya'da emekli olduktan sonra 25 gün önce Fethiye'ye yerleşen Yusuf Kenan Karaduman (55), bugün sabaha karşı 33 yılık eşi Belkız Karaduman'ı (48), hakkında 'akli dengesi yerinde değildir' raporu almaya çalıştığı gerekçesiyle, bıçaklayarak öldürdü. Cinayetten sonra soğuk kanlılıkla duş alıp takım elbisesini giyen Kenan Karadurman 155'i arayarak, 'Ben eşimi bıçakla kestim doğradım gelin beni alın' dedi. 

Olay yerine gelen polis ekipleri, Belkız Karadurman'ın yatak odasında boğazından kesilmiş halde buldu. Yusuf Kenan Karaduman, kasten adam öldürmek suçundan gözaltına alınırken, Belkız Karaduman'ın cesedi ise otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

Bu arada, Karaduman çiftinin 14 yaşındaki çocukları Ahmet Karaduman'ın olayın olduğu esnada ve sonrasında halen uyuyor olması üzerine polis ekipleri çocuğu olaydan etkilenmemesi için uyandırarak götürdü.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2006 Salı 15:12:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?