6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Hastanede skandal

Muğla'nın Milas ilçesinde düzenlenen “Beyaz Gölge” adlı operasyonda, sahte evrak düzenleyerek devleti zarara uğrattıkları öne sürülen 5'i doktor 9 kişi gözaltına alındı.


Alınan bilgiye göre, Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesinde görevli doktorlar Y.N.K, L.D, S.G, R.A. ve C.D. ile medikal işiyle uğraşan Ö.G, C.U, E.G. ve R.K'yı, sahte evrak düzenleyerek haksız kazanç elde ettikleri iddiasıyla gözaltına aldı.

Bu kişilerin ev ve iş yerlerinde arama yapan ekipler, bilgisayar kayıtlarına ve bulunan dokümanlara el koydu. “Beyaz Gölge” adı verilen operasyonda yakalanan zanlılar, Milas Akkent Polis Karakoluna, ardından ifadelerinin alınması için Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğüne getirildi.

Operasyonun ardından Milas'a gelerek çalışmaları yerinde takip eden Muğla İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Körpe, AA muhabirine, “Şu anda 75. Yıl Milas Devlet Hastanesinde bir operasyon yapıldı. Soruşturma devam ediyor. Olay yargıya intikal etti. Savcılık tarafından da soruşturma gizliliği ilkesi konuldu” dedi.

Zanlılar, ifadelerinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edilecekler.

AA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2006 Çarşamba 14:54:52
Güncelleme :27 Eylül 2006 Çarşamba 16:22:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan gülle IP: 88.234.52.xxx Tarih : 27.09.2006 20:03:04
yetim hakkı yiyenlere bir ders olsun bu devlet sayıpsız deyil