6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Zabıta Müdürü'nden 'Beyaz Evler' açıklaması

Bodrum'da düzenlenen “Beyaz Evler” operasyonunda gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Bilgili, “Alnımız ak, başımız dik” dedi.

Bilgili, gazetecilere makamında yaptığı açıklamada, “Beyaz Evler” operasyonunda gözaltına alınması ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılması sürecinde, Bodrum halkından ve çarşı esnafından büyük destek gördüğünü söyledi.

Çarşı esnafının kendisini ziyaret ederek, çiçekler getirdiğini belirten Bilgili, “Gerek gözaltı süresince, gerek mahkeme süresince bize güvenen ve yanımızda olan Bodrum halkının güven ve desteğine teşekkür ediyorum” dedi.

“ALNIMIZ AK BAŞIMIZ DİK”

Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasının ardından görevinin başına döndüğünü söyleyen Bilgili, şöyle konuştu:

“Bizim burada olma nedenimiz, Bodrum ve Bodrum halkına hizmet etmektir. Bu hizmet aşkının bir bedeli varsa onu da ödemeye hazırız. Alnımız ak, başımız dik. Hizmet etmeye, Bodrum halkının güvenine layık olmaya devam edeceğiz.”

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, Bodrum'da düzenlediği ”Beyaz Evler” operasyonunda, aralarında Bodrum Belediyesinin de bulunduğu 3 belediyede eş zamanlı olarak, “imara aykırı yapılar için maddi çıkar karşılığında ruhsatsız yapılaşmaya izin vermek” iddialarıyla ilgili inceleme başlatılmıştı.
a.a
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2006 Pazartesi 14:51:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?