6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Alışveriş merkezine mühürleme

Marmaris'te, belediye tarafından daha önce yasal olmadığı iddiası ile mühürlenen Karacan Point Center Alışveriş Merkezi, bugün ikinci kez mühürlendi. 

Geçtiğimiz pazartesi günü kapatma kararını esnafa tebliğ eden Marmaris Belediyesi, alışveriş merkezinin halen ruhsatsız çalıştığı belirtilerek, 1 haftalık sürenin ardından polis nezaretinde işyerlerini mühürledi. Sabah saat 09.00'da Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden 40 polisin nezaretinde gerçekleşen kapatma işleminde, alışveriş merkezi ortaklarından Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mustafa Karacan sinir krizi geçirdi.

Marmaris'in en büyük alışveriş merkezi olan Point Center'daki 45 dükkan kapatılırken, önceki mühürleme olayında açlık grevine giren Şakir Ünal isimli vatandaş, ikinci mühürlemede ise sinir krizi geçirdi. Vitamin Cafe'nin mühürlenmesinin ardından kafeyi terk etmek istemeyen Şakir Ünal, kendini yerlere attı. Polis ve işyeri çalışanlarının dakikalar süren çabalarına rağmen Ünal, emek teknesini terk etmedi.
 
Geçtiğimiz hafta Salı günü CHP'li meclis üyeleriyle birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, daha önce belediye tarafından mühürlenen ve haftalarca Marmaris kamuoyunu meşgul eden Karacan Point Center Alışveriş Merkezi'ne 1 hafta süre vermişti.
.
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2006 Pazartesi 17:48:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eser boğatemur IP: 88.226.89.xxx Tarih : 15.05.2006 20:50:18
sayın belediye yetkilileri ruhsatsız bir binanın mühürlenmesi güzel tamamda marmarisin en büşük alışveriş merkezi yapılırken neden müdahele etmedinizde şimdi faaliyette iken böyle bir işlem yapıyorsunuz.Madem bu bina yapılmış ruhsat işlemlerini başlattırmayıpta mühürlüyorsunuz.Saygılar