6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Marmaris'te kimliği belirsiz bir ceset bulundu

Marmaris'te 10 gün içerisinde, ikinci kimliği belirsiz ceset bulundu. İntihar mı yoksa cinayet mi olduğu tespit edilemeyen olayda kimliği belirsiz bir erkek cesedi, yürüyüş yolunda ağaca asılı şekilde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde İçmeler Beldesi orman içindeki yürüyüş yolunda spor yapan vatandaşlar, saat 08.00 sıralarında ağaca iple asılı vaziyette bir erkek cesediyle karşılaştı. Vatandaşların polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen emniyet güçleri, cesedin etrafını şeritle çevirerek uzun süre delil arama çalışması yaptı. Savcının olay yerine gelmesiyle şahsın üzeri ve çantasında arama yapıldı. Yapılan aramada şahsın üzerinden herhangi bir kimlik çıkmadı. Şahsın cebinden çıkan İzmir Halk Otobüsü kartı ve çantasının yolculuktan yeni gelmiş intibası vermesi nedeniyle, iş aramak için İzmir'den Marmaris'e gelmiş olabileceği tahmin ediliyor. Ayrıca şahsın yere çok yakın mesafede asılı olması ve ayaklarının yere değmesi nedeniyle olayın cinayet olabileceği üzerinde de duruluyor.
Marmaris'te 10 gün içerisinde ikinci kimliği belirsiz cesedin ortaya çıkması vatandaşlar arasında korkuya neden oldu. Daha önce 4 Nisan tarihinde de yine ormanlık alanda kimliği belirsiz bir bayan cesedi bulunmuştu.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2006 Çarşamba 21:13:57
Güncelleme :12 Nisan 2006 Çarşamba 21:17:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?