7
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Muğla'da patlama!

Muğla şehir merkezinde Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'ne 25 metre uzaklıktaki Yazar İşhanı'nda meydana gelen patlama, işhanında bulunan özel dershanenin öğrencilerine korku dolu anlar yaşattı.

Patlamanın ardından işhanını kontrol altına alan emniyet güçleri, giriş ve çıkışları kapattı.
Edinilen bilgiye göre, Muğla'da patlamanın yaşandığı işhanında bulunan Demokratik Sol Parti (DSP), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı ve Kamu-Sen İl Temsilciliği'nin bürolarında kimsenin bulunmadığı açıklandı. İşhanındaki özel dershanede ise öğrencilerin ders görmekte olduğu ve korku dolu anlar yaşadığı öğrenildi.

DSP Muğla İl Başkanı Levent Özkan, "MHP Muğla İl Başkanlığı ile aynı kattayız. Patlamanın ne olduğunu bilmiyoruz. Bize herhangi bir konuda bilgi verilmedi" dedi. MHP Muğla İl Başkanı Osman Güven ise, akşam yerel bir televizyonda il başkanlarının bulunduğu bir programa katılacağını belirterek, "Patlamanın nerede olduğu belli değil. İçeride mi yoksa dışarıda mı, bize bilgi verilmedi. Siyasi bir olay olabilir. Akşam Muğla'daki bir yerel televizyonda siyasi parti il başkanlarının katılacağı program vardı. Partililerimiz bu programı, parti il binasında izleyeceklerdi. Şans eseri il binasında kimse yoktu. Muğla'da bir şeyler oluyor. Bizim yaptığımız bazı açıklamalara uçuk deniyor. Patlayan bombanın ne olduğunu bilmiyoruz. Cinsi konusunda bize bilgi verilmedi. Bize yaptığımız açıklamalardan dolayı sitem ediliyor. Türkiye'nin diğer illerinde yapılmak istenen Muğla'da yapılmak isteniyor. Askerimize, polisimize yardımcı olmak zorundayız" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2005 Cuma 14:39:53
Güncelleme :23 Aralık 2005 Cuma 14:48:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?