6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Okulda taciz şoku

Öğrencisine tacizde bulunan öğretmen hapse atıldı

Muğla'nın Dalaman ilçesinde öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen öğretmen tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Dalaman ilçesinde bir köy ilköğretim okulunda görev yapan öğretmen Ş.K aynı okulda eğitim gören bir öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddiası ile gözaltına alındı.

Gözaltına alınan öğretmen ilk sorgusunun ardından çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise olayla ilgili disiplin soruşturmasının başlatıldığını söylediler.

Milliyet
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2006 Pazartesi 18:47:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yüksel keloğlu IP: 85.98.178.xxx Tarih : 14.04.2006 13:26:33
Aileler genelde rahat bir ortam sağlayabilmek için erken yaşta okulu tercih ediyorlar.okuldan sonra çocuğa karşı ilgi azalıyor. veli çocuğum nerede diye merak edip aramıyor.okul etrafında elinde sigaralar,kendilerini çılgın tiplemesi yapan insanlar ama siz burada ne yapıyorsunuz diye soran bile yok.akyol ve yeni çevre yolu üzerinde ders saatinde o kadar öğrenci ovada ve hiçbirşeyin ayıp olmadığını düşünüyorlar.çok rahat insanlarız.çünkü avrupa birliği bizi aldı ve avrupanın ilerisinde yürüdüğümüzü inanıyoruz.yaptıklarımızdan haberimiz bile yok.bizler yapıyoruz ama çocuklarımızın yapabileceğini düşünemiyoruz.özellikle kız meslek, ticaret lisesi,cumhuriyet ilköğretim önleri hoşuma gitmiyor.kızım var belkide ona öğretmene verilen maaşı ben karşılayıp evde okutmayı düşünüyorum.DERSHANELERİ NEDEN AÇTIK-OKULLAR YETERLİ OLDUĞU İÇİN DEĞİL Mİ? çünkü gelirimiz yüksek.