6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Tabancasından çıkan kurşunla öldü

Yatağan'a bağlı Eskihisar Köyü Jandarma Karakolu'nda görevli Jandarma Uzman Çavuş, eski eşi tarafından evinde kendi beylik silahından çıkan 5 kurşunla vurularak öldürüldü. 

Edinilen bilgiye göre, bir yıl önce eski eşi P.A.(22) (Pınar Adıgüzel) ile şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanan Muğla'nın Yatağan İlçesi'ne bağlı Eskihibar Köyü Jandarma Karakolu'nda görevli Uzman Çavuş Mehmet Gök (26), 2 gün önce kendisini ziyarete gelen eski eşi tarafından beylik tabancasıyla 5 el ateş edilerek öldürüldü. Mehmet Gök'ün üst kattaki komşusu olan aynı karakolda görevli bir askerin eşi tarafından silah sesleri gelmesi üzerine olay yerine geldikleri öğrenilen askerler, Uzman Çavuş'un cesedini evin mutfağında buldu. Olay sırasında silah seslerini duyduklarını ancak kurusıkı tabancayla ateş edildiğini düşündüklerini söyleyen köylüler, "Komutanın hanımı 2-3 gün önce gelmişti. Komutanı olaydan yarım saat kadar önce evine girerken gördük. Biz kahvede oturuyorduk. Daha sonra eski eşinin yola doğru hızlı adımlarla gittiğini gördük ama şüphelenmedik. Zaten kavgalıydılar. Sonra jandarmalar eve gelince öldürüldüğünü anladık" diye konuştu. Uzman Çavuş Gök'ün komşuları, Mehmet Gök'ün 1.5 yıl önce eşi tarafından bıçaklandığını ve bu olaydan sonra çiftin boşandıklarını ancak P.A.'nın ara sıra eski eşini ziyaret ettiğini söyledi. 

Olay yerine gelen Yatağan Cumhuriyet Başsavcısı Tarık Fırat'ın talimatıyla, ilk incelemenin ardından Mehmet Gök'ün cesedi Yatağan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Muğla genelinde şehir giriş-çıkışlarında kontrollerini sıklaştıran Jandarma, Uzman Çavuş'un eski eşini yakaladı. Olayla ilgili olarak tahkikatın sürdürüldüğü açıklandı.
.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2006 Cuma 19:50:22
Güncelleme :19 Mayıs 2006 Cuma 19:54:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?