22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Alt Yapı fırtına gibi

Muğla 1. Amatör Ligi 2004-2005 Futbol Sezonu’nu Şampiyon olarak tamamlayan TurgutreisBelediyespor Yıldız ve B Genç Takımları Marmaris’te düzenlenen gecede kupalarına kavuştu. 

Marmaris’te ki geceden çifte kupayla dönen sarı lacivertli futbolcular, dünkü idmanın ardından tam kadro Amiral Turgutreis Stadı’nda hatıra fotoğrafı çektirdi. Son yıllarda alt yapıda kazandığı başarılarla dikkatleri üzerine çeken Turgutreis Belediyespor Futbol Takımı, büyük zaferi Başkanları Ali Server Yazgan’la paylaştılar. Bodrum Yarımadası’nda son 5 yıldır şampiyonluklara ambargo koyan sarı lacivertli futbolcular ve teknik heyet, alt yapıda elde edilen bu başarıların altında Başkanları Ali Server Yazgan olduğunu söylediler. Beldemizden başarılı ve yetenekli sporcuların yetiştiğini belirten Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server Yazgan “ Son yıllarda alt yapı futbol takımımıza verdiğimiz önemin meyvelerini yeni topluyoruz, beklide 10 yıl sonra Turgutreis takımından yetişen yetenekli oyuncular büyük takımlarda forma giyecekler. Başarının altında çalışkanlık ve disiplin yatıyor, çocuklarımızı yetiştiren ve zaferin gerçek mimarları değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Turgutreis Belediyespor takımı, sportmen ve centilmence mücadele edip, kupaları müzesine götürmeyi hak etmiştir. Takımımız sportmenlik ve Fair – Play çerçevesinde mücadele ederek rakip takımlara örnek olmuştur.

Önümüzdeki günlerde başarılı sporcularımızı kupalarıyla beraber makamıma çağırarak ödüllendireceğim” dedi.

.
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2005 Çarşamba 16:17:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sercan karakuş IP: 88.242.51.xxx Tarih : 20.10.2006 15:27:55
bende turrgutreis futbol tkımında oynuyorum ama lisans işine geç kaldım ilk yarı oynayamayacagım turgutreis cok ıyı bir takım arkadaslık cok ıyı antremanlar cok guzel turgutreis aile bir takım turgutreısın hocalarıda cok iyi takım turgutreiste oynamaktan gurur duyuyorum