19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Turgutreis’ten altın vuruş

Muğla Amatör B Gençler Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Turgutreis Belediyespor futbol takımı, hafta sonu oynanan derby maçında Bodrum Belediye Bodrumspor’u 1-0 yenerek altın değerinde 3 puan aldı.

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren ve iki takım için hayati önem taşıyan maçta gülen taraf Turgutreis oldu. Maçın tek sayısı 20. dakikada Oğuzhan’ın ayağından geldi. Karşılıklı ataklarla ve gol pozisyonlarıyla geçen maçta Turgutreis, üstünlüğünü maçın sonuna kadar korudu ve sahadan altın değerinde 3 puanla ayrıldı.

Turgutreis’ten Oğuzhan ve Selçuk girdikleri net pozisyonlardan yararlanamadı. Turgutreisli futbolcular sahaya koydukları üstün performansla tribünlerden alkış aldılar. Ligde oynanan 6 maç sonunda 5 galibiyeti ve bir mağlubiyeti bulunan Turgutreis, topladığı 15 puanla en yakın rakibi Yalıkavak’ın 2 puan önünde liderliğini sürdürdü.

Sarı lacivertli futbolcular attıkları 8 gole karşılık kalesinde 3 gol gördü. Oyuncularının performansından ve mücadelesinden memnun olduğunu belirten Turgutreis Belediyespor Alt Yapı Hocası Turgay Yeşilağaç “ Oyuncularım sahada hep birlikte mücadele ettikleri zaman ortaya seyir keyfi bir maç çıkıyor.

Takım olarak her maça önce mücadele etmek ve sonra kazanmak parolasıyla çıkıyoruz. Son haftalarda takım olarak sahada herkes üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Alt yapımızdan başarılı ve yetenekli sporcular yetiştirip A Takıma kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

.
Yayın Tarihi : 6 Mart 2006 Pazartesi 15:36:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?