28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

En fanatik başkan; Ali Server Yazgan

Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server Yazgan, futbola düşkünlüğü ve fanatikliğiyle yarımadada fanatik başkan olarak tanınıyor.

Kulüp Başkanlığını yaptığı Turgutreis Belediyespor futbol takımının her maçını tribünden izleyen, elinde bayrak ve davulla destekleyen fanatik başkan, tezahüratlarıyla tribünleri coşturuyor. Muğla Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Turgutreis Belediyespor’un Kulüp Başkanı da olan Yazgan, 7 yıldır takımının hiçbir maçını kaçırmayarak tribünden destek verdi. Her maç öncesi futbolcuların soyunma odasına giderek oyuncularını motive eden fanatik başkan Yazgan, kazandıkları her maç sonrasında sevincini taraftarlarıyla paylaşıyor.

Görevde olduğu 7 yıllık sürede futbol takımıyla beraber 5 kez Yarımada ve 2 kez de Muğla Şampiyonluğu sevincini yaşayan Yazgan, en büyük hayalinin takımını 3. Lig’de görmek olduğunu belirtti. Tribünde tezahürat yaparak stres attığını belirten Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server Yazgan “ Takımımın her maçını tribünden izliyorum. Maçın son dakikasına kadar taraftarlarla birlikte takımımızı destekliyoruz. Yağmur çamur demeden her maça geliyorum, maçlarda amigoluk yaparak tribünleri coşturuyorum” dedi.

.
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2006 Pazartesi 16:38:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?