16
Haziran
2024
Pazar
SPOR

Endro Yarışları Turgutreis’te yapılacak

Bodrum Motosiklet Kulübü organizasyonluğunda her yıl yapılan Endro yarışları bu yıl 9 Nisan tarihinde Turgutreis’te gerçekleştirilecek.

Bodrum Motosiklet Kulübü’nün, her yıl Turgutreis Belediyesi ana sponsorluğunda gerçekleştirdiği Türkiye Endro Motosiklet Şampiyonası 1. Ayak Turgutreis Endro Motosiklet Yarışları’nın bu yıl daha görkemli geçmesi bekleniyor.

Turgutreis Belediyesi tarafından Mandıra Mevkiinde yeni hazırlanan parkurda bu yıl 3. kez yapılacak olan yarışlara, 65 sporcunun katılacağı belirtildi. İstanbul, İzmir, Antalya, Ankara, Bursa, Balıkesir, Bodrum, Fethiye ve Yunanistan’ın Kos Adası’ndan motorcuların katılacağı yarışlarda, sevilen rock sanatçısı Özlem Tekin konser verecek.

Bu sene yarışmacıları teşvik etmek amacıyla, start alan ve finiş gören tüm sporculara para ödülü verilecek. Turgutreis – Endro parkurunda 3. kez düzenlenecek olan motosiklet yarışmalarını, Muğla Yarımadası’nın çeşitli bölgelerinden 5000’in üzerinde motor tutkununun izlemesi bekleniyor.

Bu yıl motosiklet yarışlarının daha görkemli bir atmosferde yapılacağını belirten Bodrum Motosiklet Kulübü Başkanı Ömer Ölçer “ Turgutreis Belediyesi tarafından Mandıra mevkide yeni hazırlanan parkurda yarışacak olmak tüm sporcuları ve organizasyon heyetini heyecanlandırıyor.

Yarışlar öncesinde sevilen sanatçı Özlem Tekin motor severlere mini bir konser verecek. Yurt dışından da sporcuların katılacağı yarışlar festival havasında geçecek. Çok sayıda ulusal televizyon çalışanı ve basın mensubu görev yapacak.

Bu yıl ki hedeflerimiz arasında, kendi içimizden başarılı sporcuları keşfetmek ve yurt dışındaki yarışlara göndermek var. Aynı zamanda sporcuları teşvik etmek ve ödüllendirmek amacıyla start alan ve finiş gören tüm yarışmacılara para ödülü vermeyi planlıyoruz” dedi.

.
Yayın Tarihi : 4 Mart 2006 Cumartesi 21:00:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?