2
Haziran
2024
Pazar
SPOR

Minik futbolculara Brezilya usulü idman

Son yıllarda Muğla Amatör Futbol Ligi’nde kazandığı başarılarla adından söz ettiren Turgutreis Belediyespor Minik Futbol Takımı, Nisan ayında başlayacak yeni sezon öncesinde idmanlarını Günbatımı Sahili’nde sürdürüyor.

İdmanlara Brezilya usulü hazırlanan minik futbolcular yeni sezon öncesinde enerji, kondisyon ve güç depoluyorlar. Turgutreis Günbatımı Sahili’nde haftanın 2 günü 4 saat çalışma yapan sarı lacivertli futbolcular hırslarıyla dikkat çekiyor. Minik futbolcuların ailelerinin de izlediği idmanlar, kıran kırana ve çekişmeli geçiyor.

Kum zeminde oldukça zorlanan futbolcular idmanlarda, istasyon çalışması, tek pas, top sürme ve çift kale maç yaparak lige hazırlanıyor. Kum zeminde futbolcuların çok zorlandıklarını ancak ilerleyen haftalarda teknik kapasitelerinin artacağını belirten Turgutreis Belediyespor Futbol Takımı Alt Yapı Sorumlusu Turgay Yeşilağaç, “Nisan ayında başlayacak zorlu lig öncesinde maçlara Brezilya usulü hazırlanıyoruz, idmanlar çok zorlu ve çekişmeli geçiyor. Minik futbolcuların istekli oluşu ve mücadeleleri beni sevindirdi. Haftada 4 saat kumda çalışma yapıyoruz, çalışmalarımız lig sonuna kadar devam edecek” dedi.

.
Yayın Tarihi : 14 Mart 2006 Salı 17:03:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?