18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Hareket ve canlılık gelecek

Bodrum'da Turgutreis Belediyesi ve Bodrum Motosiklet Kulübü tarafından her yıl düzenlenen motosiklet yarışları önümüzdeki yıldan itibaren uluslararası arenaya taşınacak.

Geçtiğimiz ay Turgutreis Mandıra Mevkii'nde gerçekleştirilen Endro Motosiklet Yarışı'nın ardından belediye ve motosiklet kulübü çalışmaları hızlandırdı. Bodrumlular'ın ve çok sayıda motosiklet severin ilgi gösterdiği yarışların önümüzdeki yıllarda uluslararası arenaya taşıyacaklarını belirten Bodrum Motosiklet Kulübü Başkanı Ömer Biçer, "İlk olarak Turgutreis Mandıra Mevkii'ni geliştirerek motorkros pisti haline getirmeyi amaçlıyoruz, bu çalışma için desteğini bizden hiç esirgemeyen Turgutreis Belediyesi'nden yine teknik destek ve maddi olarak yardım istiyoruz. İstanköy ve diğer Yunan adalarındaki profesyonel motorseverleri Turgutreis'e yarışlara davet edeceğiz. Pist çalışmalarının ardından gerçekleştireceğimiz, mahalli, ulusal ve uluslar arası yarışlarla Turgutreis'e daha fazla bir hareketlilik ve canlılık getireceğimize inanıyoruz" dedi.

Konuyu belediye meclisi gündemine alan Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server Yazgan, "Beldemizde Türkiye Motosiklet Federasyonu ile birlikte gerçekleştirdiğimiz motor yarışları her yıl büyük ilgi görüyor, her yıl Mandıra Mevkii'nde yapılmasını arzuladığımız bu yarışların kalıcı olabilmesi için daha profesyonel bir ekip ve bütçe gerekiyor. Bu profesyonellik için meclis kararı alarak, alınan bu meclis kararı ile Türkiye Motosiklet Federasyonu ile birlikte yapılacak uluslararası etkinliklerin belde reklamı için büyük önem taşıdığına inanıyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2005 Cuma 14:15:07
Güncelleme :11 Aralık 2005 Pazar 11:50:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?