4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Betaş'a KOBİ ödülü

Gaziantep'te faaliyet gösteren Betaş Mensucat AŞ, Ekonomist Dergisi ve Finans Leasing işbirliğiyle düzenlenen "Türkiye'nin Gizli Şampiyonları" yarışmasında birincilik kazandı.

Yarışmada, TOSYÖV, ABİGEM Kocaeli, Galatasaray Üniversitesi, Partnership Danışmanlık, Fed Traning, Genç Yönetici ve İşadamları Derneği, Finans Leasing ve Ekonomist Dergisi yöneticilerinden oluşan uzman jüri heyetinin değerlendirmesi sonucu ödüller sahiplerini buldu.

Açılış konuşmalarının ardından KOBİ ihracat performansı ve ürün çeşitliliği dalında birincilik ödülü, Ekonomist Dergi Grubu Yayın Direktörü Rauf Ateş tarafından Betaş Mensucat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Koçer'e verildi.

Ödülünü aldıktan sonra Nejat Koçer'i ilk tebrik eden Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin oldu. Özyeğin, bugün ödüle layık görülen bu başarının gelecekte daha büyük başarılar getireceğine inandığını söyledi.

Törene kardeşleri Can, İbrahim ve Celalettin Koçer'le birlikte katılan Nejat Koçer, tören sonrası yaptığı değerlendirmede, "Aldığımız bu ödülü tüm Betaş çalışanları, yöneticileri ve müşterileriyle birlikte bize destek veren herkesle paylaşıyoruz. Kurumsallaşma ve markalaşma yolculuğumuz bugün yeniden başladı. Yenilikçi olmaya ve ürün geliştirmeye daha fazla çalışacağız. Girişimciliğin zor şartlar altında geliştiği bir ülkede yaşıyoruz. Şartlar ne kadar zor olsa da rekabetçi ve yenilikçi olmakta bir o kadar önemli. KOBİ'lerin destek görmediği girişimcilerin yüreklendirilmediği, yüksek üretim maliyetleri ve düşük döviz kurları ile yaşam mücadelesinin verildiği bir ortamda böyle bir ödüle layık görülmek ve bu ödülü almak bizim için çok anlamlı olmuştur" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2005 Salı 13:16:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?