4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Bileşik İş Merkezi tanıtıldı

Bileşik İnşaat, Gaziantep'teki iş merkezi projesi Bileşik İş Merkezi'ni tanıttı. Bileşik İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Kalyoncu, Gazi Muhtarpaşa Bulvarı'nın günümüzde olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da en çok konuşulacak bulvarlardan biri olmasının, bu yatırım kararında önemli rol oynadığını söyledi.

Kalyoncu, ''Bileşik İş Merkezi, Gaziantep için yeni bir konsept olacak, iş merkezinin inşaat kalitesi ve farklı mimari çizgisi ve görüntülü interkom sistemi, kartlı geçiş sistemiyle desteklenen güvenliğiyle adından söz ettirecek" dedi.

Bileşik İş Merkezi'nde 26 mağaza olacağını belirten Kalyoncu, bu mağazaların 2007'de hizmete gireceğini kaydetti. Kalyoncu konuşmasına şöyle devam etti:

"Bileşik İş Merkezi A blok ve B blok olmak üzere benzer mimari yapıya sahip iki bloktan oluşmakta. Her blok 6 kattan oluşuyor. Blokların 2-1 bodrum katlarını otopark alanı, zemin ve asma katını alışveriş dükkanları, 1. ve 6. katlar arasını ofisler oluşturmakta. Her normal katta 4 ayrı büro var. Müşterilerimize iki ayrı metre kare (95-116 metre kare) de ofis tercih imkanı sunduğumuz iş merkezinde toplam 44 adet ofis bulunuyor. Güvenlikte hiçbir şey ihmal edilmedi görüntülü interkom sistemi ve kartlı geçiş sistemi ile desteklenen iş merkezi sakinlerinin huzur ve konforu için 24 saat hizmet verecek. Böylece ofis sakinleri güvenli ve kontrollü bir ortamda çalışacaklar.''

Bileşik İnşaat Gaziantep'te inşa ettiği Tekerekoğlu İş Merkezi, Gaziantep Yimpaş, Novatek Fabrika Binası, Gec Kimya Fabrikası, Erpen yönetim ve fabrika binası, Şölen Çikolata fabrika binası ve Batalhöyük'de inşaatı devam eden Asmalı Konak lüks konut projesiyle tanınıyor. Şirketin Urfa'da hayata geçirdiği Yimpaş 5 Yıldızlı Otel ve Alışveriş Merkezi projesi Güneydoğu bölgesinin en yüksek binası konumunda. Bileşik İnşaat, Bileşik İş Merkezi projesinde mimari danışmanlık şirketi deyince Gaziantep'te akla gelen ilk isim olan Üçgen Mimarlık ve Danışmanlık şirketi ile birlikte çalışıyor.

Davut Uçar / Kenthaber / G.Antep
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2005 Cuma 15:15:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bekir açıkgöz IP: 88.252.130.xxx Tarih : 3.04.2008 12:19:22

2005de yayımlanan habere 2008 de yorum ancak inşeallah başarılı olunmuşsunuzdur derim ve işleriniz başrılar dilerim türkiyedeki toplukonut işlerinin böyle paylaşımcı ve güvenilir inşaat sektöründe deneyimli mimar ve iş adamlarımza verilmesini isterdim nerdeiş alırsa alsın işinigüvele tamamlıyacaınhic şüpe duyulmaz birkarekdere sahipekib vederli kadrosu olduğundan eminiz vesselam hayırlıişlerdileriz