4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

GSO, İtalya yolcusu

Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun'un, İtalya Üretim Faaliyetleri Bakanı Antonio Marzano'nun davetlisi olarak 13-16 Mart tarihleri arasında İtalya'ya yapacağı geziye, Gaziantep 16 kişilik heyetle katılacak. 3 gün sürecek olan ziyarette Gaziantep Valisi Lütfullah Bilgin, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu temsilen TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer resmi heyette yer alacak.

Türkiye'nin her bölgesinden katılımın olacağı ziyarete, Gaziantep'ten ayrıca resmi heyetten ayrı 16 kişi katılacak. 16 kişilik Gaziantep heyetinde, GSO Meclis Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, GTO Meclis Başkanı Zeki Yağcı, GTO Başkanı Mehmet Aslan, GOSB Başkanı Cahit Nakıboğlu, GASBAŞ Başkanı Mehmet Özmen'nin yanı sıra Ali Suavi Erengül, Ali Sığındı, Hanifi Yılmaz, Cengiz Şimşek, Necmettin Bozdoğan, Tabur Bozdoğan, Enver Öztürkmen, Ali Hamamcıoğlu, Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Kürşat Göncü ve Mesut Ölçal yer alacak.

Heyet, ziyaretin birinci gününde DEİK, Lombardia Sanayiciler Fedarasyonu, Milano Ticaret Odası ve İtalyan Ticaret Enstitüsü işbirliğiyle yapılacak olan "Türkiye-İtalya Ekonomik İlişkileri" toplantısına katılacak. Ziyaretin ikinci gününde ise Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun'un da katılımıyla yapılacak olan "Türkiye'de Özelleştirme Programı ve Türk ve İtalyan Firmaların İşbirliği Deneyimleri" konulu toplantı gerçekleştirilecek. Ziyaret boyunca Türk ve İtalyan firmalar arasında birebir ikili görüşmeler yapılacak.



Davut Uçar - Kenthaber / Gaziantep
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2005 Cumartesi 15:29:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?