4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

GSO'dan tarım ve hayvancılık semineri

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Türk-Amerikan İş Konseyi (TAİK) ve konseyin ABD'deki muhatabı olan American - Turkısch Council (ATC) iş birliği ile "Tarım ve Hayvancılıkta Bölgesel Ticaret ve Olanakları" konulu seminer düzenliyor.

TAİK Başkanı Dr. Yılmaz Argüden ve ATC Başkanı aynı zamanda ABD Başkanı Bush'un Milli Güvenlik Konseyi Danışma Kurulu Başkanı Gen. Brent Scowcrof'un açılış konuşmalarıyla başlayacak seminer; GAP Bölgesel Kalkınması, Sanayi Bölgeleri, Sanayi Parkları, Organik Tarım, Hayvancılık, Tohum ve Tekstil konularını kapsayan 3 oturumdan oluşacak. GSO Başkanı Nejat Koçer, TAİK Başkanı Argüden ve ATC Başkanı Brent Scowcorft'un açılış konuşmalarının ardından "Ticaret ve Yatırım Konularından Son Durum ve İleri Bakış" başlığı altında bir konuşma yapacak.

"Güncel Faaliyetler" başlığı ile düzenlenecek ikinci oturuma The Whitehead Group Başkanı Ronald Whitehead, Luco İnternational Başkanı Joseph Lukistsch ve Koc-ATA Sancak Çiftliği Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak konuşmacı olarak katılacak. "Gelecek Fırsatları Yakalamak" başlıklı son oturuma ise, konuşmacı olarak Alarko Yönetim Kurulu Üyesi Emekli Koramiral Işık Biren ve Frito Lay Genel Müdürü Fahhan Özçelik katılacak.

.
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2005 Pazartesi 14:26:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?