3
Mayıs
2024
Cuma
EKONOMİ

İşadamları Emniyet'te

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ı ziyaret etti.

GTO Başkanı Aslan, ziyarette, Gaziantep'in sanayi ve ticaret alanında büyük bir kent olduğunu ve bölgede ağabey konumunda olduğunu belirterek, bu nedenle Gaziantep'te güvenliğin çok önemli olduğunu söyledi.

Güvenliğin sağlanamaması durumunda, Gaziantep'in bu gelişmeleri sağlayamayacağını kaydeden Aslan, "Sizin geçmişinizi biliyoruz. Sizin gibi başarılı bir emniyet müdürünün kentimizde yapacağı çalışmalara biz GTO olarak her türlü desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

Geçmişte bölgede yaşanan olaylardan Gaziantep'in de etkilendiğini ancak şu anda bir sıkıntının bulunmadığını belirten Aslan, kentte asayiş ve huzurun önemli olduğunu vurguladı. Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ise, bir çok alanda marka olmuş Gaziantep'te görev yapacağı için mutlu olduğunu ve Gaziantep halkına yaraşır bir hizmet sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Yılmaz, Gaziantep'in sorunlarını bildiğini belirterek, "Terör konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor. Trafik, fuhuş, hırsızlık ve sokak çocukları konusunda yaşanan sıkıntıları da çözmeye kararlıyız" diye konuştu

Davut Uçar - Kenthaber / G. Antep
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2005 Cumartesi 14:12:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?