3
Mayıs
2024
Cuma
EKONOMİ

KÜSGET'in sorunları çözülüyor

Gaziantep Küçük Sanayi Sitesi (KÜSGET) ve Örnek Sanayi Sitesi (ÖSS)’nin altyapı problemlerinin belirlenip çözümünün sağlanması için oluşturulan komisyon çalışmalarına devam ediyor. Komisyonu oluşturan Gaziantep Ticaret Odası’nın Küsget’ten sorumlu yönetim kurulu üyesi M. Necmettin Ay’ın yanısıra Büyükşehir ve Şehitkamil Belediyeleri, GASKİ, Küsget Yapı kooperatifi ve Örnek Sanayi Sitesi temsilcilerinin katıldığı toplantı dün GTO Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı hakkında yapılan açıklamada, konuyla ilgili tüm kurum temsilcilerinin işbirliği yapmalarının bölgenin altyapı sorunlarının çözümünü kolaylaştırdığı belirtildi. Toplantı sonunda yapılan açıklama şu şekilde:

“Gaziantep ekonomisine büyük bir katma değer sağlayan KÜSGET bölgesinin; asfalt, yağmur suyu, kanalizasyon sistemi, park yapımı, yönlendirme tabelaları ve çevre temizliği başta olmak üzere birçok önemli sorunu bulunmaktaydı. Ticaret Odası’nın girişimleri ve ilgili kurum temsilcilerinin katkıları ile çalışmalarına başlayan komisyon bölgenin tüm sorunlarını gündeme getirip çözüm yollarını üretmiştir. Belediyelerimizin komisyonda tespit edilen sorunları büyük bir hızla çözmeye başlamaları bizleri sevindirmiştir. 2005 yılı sonuna kadar devam edecek çalışmalar sonucunda bölge her açıdan modern bir sanayi sitesi haline gelecektir.”

Toplantıda, bozuk satıhların asfalt işlerinin yapılmasına hız verilmesi, parkların ağaçlandırılarak hizmete açılması, ağaçların budanması, haşere ve farelerle mücadele edilmesi ve ana arterlerdeki trafik sinyalizasyon işlemlerinin bir an önce tamamlanması konularında görüş birliğine varıldı.

Davut Uçar / Kenthaber / G.Antep
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2005 Perşembe 15:00:44
Güncelleme :6 Ekim 2005 Perşembe 15:22:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?