4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Titiz davranılıyor

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ataman Şerbetçi, GAGİAD tarafından geleneksek hale getirilen ve bu yıl 5.'si düzenlenecek olan ödül töreni seçimlerinde son derece titiz davranıldığını söyledi.

Ödül töreninin GAGİAD çalışmaları içerisinde ayrı bir yere ve öneme sahip olduğunun altını çizen Ataman Şerbetçi, "GAGİAD kurulduğu günden bu yana çok önemli projelere imza atmış, hep ilklerle anılan bir dernektir.

Ancak, bu çalışmalar içerisinde ödül töreninin ayrı bir yeri ve önemi vardır. Bu nedenle, ödül töreni çalışma gurubumuz çalışmaları son derece titizlikle yürütüyor" dedi.

Şerbetçi, 15 dalda toplam 21 ödül vereceklerini belirterek, "Ödül törenimizde; endüstri, eğitim, sanat, ekonomi, basın-yayın, çevre, sağlık, spor, turizm- kültür, yaşayan tarihler, öncü girişimci, kamu hizmetleri, özel GAGİAD ve özel mansiyon olmak üzere 15 dalda, toplam 21 ödül vereceğiz" şeklinde konuştu.

Bütün bu çalışmaların amacının insanları teşvik etmek olduğunu dile getiren GAGİAD Başkanı Ataman Şerbetçi; "GAGİAD camiası olarak amacımız, ülkemize ve şehrimize katkıda bulunan kişi, kurum ve kuruluşları teşvik etmektir. Haklı başarının titizlikle seçilerek ödüllendirilmesi, bizler için özel öneme sahiptir" dedi. Bu arada, GAGİAD 5. Geleneksel Ödül Töreni 19 Kasım'da yapılacak.

Davut Uçar-Kenthaber / Gaziantep
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2005 Perşembe 00:11:47
Güncelleme :27 Ekim 2005 Perşembe 05:36:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?