3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Baro eğitim seminerleri

Mardin Barosu tarafından düzenlenen meslek içi eğitim seminerleri başladı.

Midyat Matiat Oteli'nde Yunus Esmer Konferans Salonu'nda başlayan ve 2 gün sürecek olan seminere, Mardin Barosu'na kayıtlı yaklaşık 80 avukat katılıyor. Mardin Barosu Başkanı Mahmut Güven'in başkanlığında ilk defa düzenlenen seminer, Çağdaş Hukukçular Derneği (ÇHD) Başkanı Avukat Hüseyin Yüksel Biçen ve ÇHD üyesi avukat Selçuk Kozağaçlı tarafından veriliyor. Mardin Barosu Başkanı Avukat Mahmut Güven, meslek içi eğitim çalışmasının ilkini yaptıklarını belirterek, hedeflerinin bundan sonra imkanları el verdiği ölçüde, her ay bir eğitim semineri düzenlemek olduğunu söyledi.

Güven, "Bir yandan meslektaşlarımızın değişen mevzuata hakim olmaları için baro olarak üzerimize düşeni yapmış olmakla birlikte, meslektaşlarımızın sadece genel kurullarda biraraya gelmeleri ayıbını kaldırmış olacağız" dedi. Baro Başkanı Güven, ÇHD üyeleri Selçuk Kozağaçlı, Hüseyin Yüksel Biçen ve Mardin Barosu mensubu avukat Özlem Mangan'a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Seminerde ilk oturumunu açmak üzere avukat Selçuk Kozağaçlı söz alarak, ceza hukukuyla ilgili deneyimlerini sundu ve son yapılan değişiklikler hakkında bilgilerini avukatlarla paylaştı.

.
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2006 Pazar 12:34:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?