3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Teğmeni şehit eden PKK'lı öldürüldü

Mardin'de düzenlenen “Şehit Teğmen Cengiz Evranos” adlı operasyonda ölü ele geçirilen teröristin, Teğmen Cengiz Evranos'u şehit edenlerden biri olduğu tespit edildi.

Mardin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Mardin 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı birliklerinin 28 Eylülde başlattığı operasyon kapsamında bugün Ömerli ilçesi kırsalında, “dur” ihtarına uymayan teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ölü ele geçirilen teröristin, Jandarma Teğmen Evranos'u 24 Eylülde şehit edenlerden biri olduğunun tespit edildiği belirtildi. Çatışmada, ölü ele geçirilen terörist ile uzun namlulu silah ve silaha ait 5 şarjör, tabanca, 2 şarjör, el telsizi, el bombası, C-4 patlayıcı madde kalıbı ile dürbün ele geçirilmişti.
A.A
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2006 Pazar 17:27:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet akarçeşme IP: 85.99.173.xxx Tarih : 2.10.2006 00:45:17
Sizlerle paylaşmak istedim Çünkü benim içim yandı.Bşç.Levent Çelik şehid.olmuştu Hani hatırlarsanız.Duyduğunda babası kalp krizi geçirip hayatını kaybetmişti.Ve ana nezha çevik hem oğlunu hamde kocasını aynı gün toprağa vermişti.Ana dert yanıyor 2.aydır kimse arayıp sormuyor Kocam sigortalı idi maaşını bile bağlamadılar.Ya arkadaşlar şaşalı birifing verenler paranın su gibi aktığı özel balolar Görün şehid anasını göründe ibret alın.Bu ülkede Sarıkamışta binlerce askeri donduranlardan Kıbrıs açıklarında kendi gemisini batıranlardan daha çoook örnekler var.Bunlardan hesap soran oldumuki de şehit anasının hakkını sorsun.Kfalarınd aoluşturdukları rejim paronayınyla bu vatanı bu hale getirenler utanacaklarmı.Utanacaklarmı daha bir ay içinde 100 ün üstünde verilen şehidlerden utanacaklarmı bu ülkenin manevi değerlerini sakız etmekten UTANMAZLAR.