3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Baroda görev dağılımı

Mardin Barosu Yönetim Kurulu seçimlerinden sonra ilk toplantısını Mardin Adliye Baro Odasında yaparak görev bölümünü yaptı.

Mardin Barosu'nun 15.10.2005 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısında Baro Başkanlığına Av. Mahmut Güven, Yönetim kurulu üyeliklerini ise Av. Mehmet Çetin, Av. Aziz Yıldırım, Av. Mehmet Beşir Ayanoğlu, Av. Mehmet Baki Tek, Av. Aziz Kurtay, Av. Seher Özmen Orman Av. İsmail Doğan ve Av. Aydın Aslan seçilmişlerdi.

Mardin Barosu yeni yönetim üyeleri 24.10.2005 tarihinde Mardin Adliyesi baro odasında seçimden sonra ilk toplantısını yaptı. Toplantıda, cezaevi, insan hakları, mesleki sorunlar, sigorta İşleri, yayın kurulu, tüketici hakları, adli yardım, CMK, mevzuat izleme, basın yayın, kamu avukatları, çevre kültür ve sanat çocuk hakları, kadın hakları ve staj komisyonlarında görev dağılımı yapıldı.
Daha sonra Mardin Valisi M. Temel Koçaklar, Mardin Barosu'nun yeni başkan ve üyelerini makamında kabul ederek bir süre görüştüler. Vali Koçaklar, yeni baro başkanı ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.

Mehmet Halis İş - Kenthaber / Mardin
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2005 Salı 22:04:06
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 02:34:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?