3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Konak, salonuna kavuştu

Mardin'in Midyat İlçesi Hükümet Konağı'nda yapılan modernizasyon çalışmalarının tamamlanma aşamasında olduğu bildirildi.

Son sistem elektronik ses ve görüntü sitemiyle donatılan çok amaçlı salonun, Hükümet Konağı ve ilçe için büyük bir ihtiyacı karşılayacağı belirtiliyor. Yaklaşık 100 kişinin rahatlıkla kullanabileceği ve yaklaşık 10 bin YTL'ye mal olan modern salon; brifing, toplantı ve sunumlar için ideal ve birçok ihtiyaca cevap verecek şekilde düzenlendi. Kaymakam Mustafa Yılmaz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Hamidi, Kaymakamlık Yazı işleri Müdürü İsa Kurnaz, Köylere Yönelik Hizmet Götürme Şefi Saim Uran, İl Meclis üyeleri Mehmet İleri, Şeyhmus Tural ve Yusuf Özçelik birlikte salonu inceledi. Kaymakam Yılmaz, özellikle kamu kurum ve kuruluşları için düzenlenen salonun modernizasyonu için 10 bin YTL harcadıklarını belirterek, "İlçede modern ve yakın bir salonumuz bulunmamaktaydı. Birim amirlerinin personel bilgilendirme ve içtüzük toplantılarının yapılması için modern hale getirdik. Büyük bir ihtiyaç karşılanmış oldu" dedi.

Önümüzdeki günlerde yapılacak toplantılara ev sahipliği yapacak olan salonda çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2006 Cuma 17:55:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mechul IP: 81.215.168.xxx Tarih : 5.06.2007 17:20:04
yusuf ozcelıke yaptıgı calışmalar ve yaptıgı gırısımler nedenıyle kendılerıne sonsuz tesekkurlerımızı sunarız mıdyat halkı adına saygılar