4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Mucurlar şöforlerin kabusu oldu

Kısa bir zaman önce asfaltlanan Midyat-Dargeçit yoluna dökülen asfaltın iyi yapılmadığından yakınan şoförler yolda seyir halinde iken ön araçların tekelinden fırlayan mucurlar yüzünden araçlarının camlarının kırıldığını söylüyor.

Yıllardan beri Ilısu barajı yapılacak diye ertelenen ve her defasında yamalarla yapılmaya çalışılan yol sorun yaratmaya devam ediyor. Son olarak yapılan asfaltlama çalışmasında da yolun güzel yapılmadığını belirten Dargeçit-Midyat arasında çalışan minibüs şoförleri, şikayetlerini şöyle dile getiriyor:

"Her defasında gelip yaptık diyorlar ama biraz asfalt döküp üzerine mucur döküyorlar ve bu mucurlarda tutmuyor ve araçlarımızın ön camları bu mucurlar yüzünden kırılıyor.

Araçlarımızın camları birkaç defadır kırılıyor, kırılan camlarla uğraşmaktan artık doğru dürüst iş yapamıyoruz ve kazandığımız tüm kazancımızı kırılan camlara veriyoruz. Eskiden daha iyiydi çünkü camlarımız kırılmıyordu."

Öte yandan bazı şoförlerin Karayolları Genel Müdürlüğü ve yolun ihalesini tutan müteahhit hakkında Dargeçit Savcılığına suç duyurusunda bulundukları öğrenildi.

Mehmet Halis İş - Kenthaber / Mardin - Midyat
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 23:59:12
Güncelleme :6 Aralık 2005 Salı 06:49:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?