3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Trafik Haftası etkinlikleri

Nusaybin'de düzenlenen bir törenle, yılın şoförleri ile okullar arası yarışmalarda birinci olan öğrencilere ödülleri verildi.
 
Trafik Haftası dolayısıyla Nusaybin Şoförler Cemiyeti'nde düzenlenen ödül töreninde, okullar arası şiir, kompozisyon ve resim dallarında birinci olan öğrencilere ödülleri verildi. Şiir dalında Yavuz Selim İlköğretim Okulu'ndan Dicle Demir, kompozisyon dalında Yıldırım İlköğretim Okulu'ndan Tekoşin Ayaz, resim dalında Edip Mungan İlköğretim Okulu'ndan Gülistan Akay birincilik ödüllerini, Nusaybin Bölge Trafik ve Nusaybin Şehir İçi Trafik başkomiserlerinden aldı. Törende, yılın şoförleri Nusaybin Midyat Kooperatifi'nden Ahmet Doğan, Şehir İçi Kooperatifi'nden M. Ali Başar, Cizre Nusaybin Kooperatifi'nden Süleyman Akdeniz, Nusaybin Mardin Kooperatifi'nden Salhattin Akkurt, Nusaybin Kızıltepe Kooperatifi'nden Veysi Güneş, ödüllerini Nusaybin Şoförler Cemiyeti Başkanı M. Şerif Yahşi ve trafik komiserlerinden aldı.
 
Cemiyet Başkanı M. Şerif Yakşi, "Bu yılın şoförlerine ödül verirken, yıl boyunca hiç ceza yememiş ve kaza yapmamış arkadaşlarımızı tespit edip, o şekilde ödüllendiriyoruz.

Arkadaşlar, biliyorsunuz şoförlük sabır isteyen bir meslektir. Her meslekte hata yapabilirsiniz, ama bu meslekte hata yaptığınız zaman ya hayatınızla ödersiniz ya da malınızla ödersiniz. Onun için Allah kimseye kaza bela vermesin. Kazasız bir yıl diliyorum. Hepinize başarılar dilerim" dedi. Daha sonra kooperatif başkanları, kendi sorunlarını dile getirdi. Kooperatif başkanları, özellikle korsan minibüsçülük yapanlar hakkında yasal işlem uygulanmasını istedi.
.
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2006 Perşembe 15:57:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?