4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

ANAP'tan iftar yemeği

Anavatan Partisi (ANAP) Genel Sekreteri ve Mardin Milletvekili Muharrem Doğan ve İl Başkanı Süleyman Çelik, Mardin'deki sivil toplum örgütleri, mahalle muhtarları ve basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

Yenişehir semtindeki Şark Köşesi Lokantası'nda verilen iftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Mardin Milletvekili Doğan, Ramazan ayı nedeniyle Mardin'de bulunan sivil toplum örgütleri, mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla iftarda biraraya geldiklerini belirterek, Mardin'in sorunlarını meclise sunmak için halkın sorunlarını dinlemeye geldiklerini söyledi.

ANAP olarak meclise yeni girdiklerini hatırlatan Doğan, "Mardin'in sorunlarını çok iyi biliyoruz. Şu anda muhalefet görevini üstlendik. Burada bir sorun varsa çözmek zorundayız. Muhtarlar bir yandan dert yanıyor, bir yandan da sorunlarına çözüm yolu bulmak için kapı kapı dolaşıyor. Mardin yıllardan beri hizmette hep üvey evlat muamelesi görmüştür. ANAP olarak geçmişte ne hizmet yapmışsak, şimdi de aynı hizmeti yapmaya çalışacağız. Şimdiden bütün Mardin halkının mübarek Ramazan bayramını kutluyorum" dedi.

ANAP İl Başkanı Süleyman Çelik ise Türkiye'de herkesin Anavatan Partisi'nin gücünü yavaş yavaş görmeye başladığını söyledi. Meclis'in yeni partisi olarak ülkeye renk getirdiklerini ifade eden Çelik, "Anavatan Partisi Genel Başkanı Sayın Erkan Mumcu önderliğinde ANAP'ın 1983 ruhunu yeniden canlandırdık. En kısa zamanda iktidara gelerek bu ülkeye kalıcı hizmetler vermeye çalışacağız. Mardin'de düzenlediğimiz bu iftar yemeğinde eski ve yeni partililerimizi biraraya getirdik" şeklinde konuştu.

Daha sonra mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyen ANAP Genel Sekreteri ve Mardin Milletvekili Muharrem Doğan, sorunları en kısa zamanda Meclis'e getireceklerinin sözünü verdi.

.
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2005 Salı 14:50:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?