4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİYASET

Bakan, gelinin eline kına yaktı

"Güneydoğu Anadolu'da Kadının Ekonomik Kalkınmasına Yönelik Stratejiler" konulu sempozyuma katılmak üzere Mardin'de bulunan Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, temsili kına gecesine katılarak gelinin eline kına sürdü.

Akşam saatlerinde geldiği Mardin'de ilk olarak valiliği ziyaret ederek, Vali Temel Koçaklar'dan ilin sorunları hakkında bilgi alan Bakan Çubukçu, daha sonra AK Parti İl Teşkilatı'nı ziyaret etti.

BM, UNDP ve AB uzmanları, KOGGEB, GAP İdaresi yetkilileri, değişik ülkelerin büyükelçilikleri, kadın kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan kadın uzmanlar, iş kadınları ve bayan gazetecilerin de aralarında bulunduğu 200'e yakın davetli ile birlikte Cerciş Murat Konağı'nda katıldığı tanışma kokteylinde, Mardin Çok Amaçlı Toplum Merkezleri (ÇATOM) kursiyerleri tarafından düzenlenen temsili kına gecesine katılan Bakan Nimet Çubukçu, gelinin eline kına sürdü. Daha sonra, davetlilerle birlikte halay çeken Bakan Çubukçu, gece geç saatlere kadar burada eğlendi. Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, daha sonra davetlilerle birlikte şehir turu attı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2005 Perşembe 15:40:31
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 12:40:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?