30
Nisan
2024
Salı
YAŞAM

Akbıyık 5. kez başkan

Şanlıurfa Esnaf Odaları Birliği'nin 17. genel kurulu kıyasıya yarışa sahne oldu.

4 dönem odaya başkanlık yapan Ahmet Akbıyık, aldığı 212 oyla 5. kez başkanlığa seçildi.

Şanlıurfa Esnaf Odaları Birliği'nin 17. genel kurulu, DSİ 15. Bölge Müdürlüğü salonunda yapıldı. Mevcut Başkan Ahmet Akbıyık ile Terziler Odası Başkanı Naman Tuğbay'ın başkanlık için yarıştığı genel kurula 410 delege katıldı. Esnaf Odaları Birliği'nin hesap ve faaliyet raporlarının ibra edilmesinden sonra seçimlere geçildi.

Adaylar Ahmet Akbıyık ve Naman Tuğbay'ın delegeleri selamlamasından sonra oy verme işlemi başladı. Şanlıurfa'da bulunan 59 odanın kayıtlı olduğu Esnaf Odaları Birliği seçiminde 212 delegenin oyunu alan Ahmet Akbıyık, 5. dönem Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı'na seçildi. Diğer aday Naman Tuğbay 198 oyda kaldı. 59 odanın kayıtlı olduğu birliğe yeniden başkan olan Ahmet Akbıyık, "Seçimlere 2 kardeş liste halinde gidildi.

İki liste kardeşçe mücadele etti. Bu bir hizmet yarışıdır. Delegelerimiz beni tercih etti. Kendilerine şükran borçluyum. Bundan sonra da Urfalı esnafın sorunlarına eğilip, onlara en iyi hizmeti götüreceğiz" dedi.

Seçimler sonucunda Ahmet Akbıyık başkanlığındaki Esnaf Odaları Birliği yönetimi şu isimlerden oluştu: "Mansur Özdemir, Mehmet Durmaz, Hadi Öğe, Osman Koşak, Sadun Topçu, Adnan Haktankaçmaz, Mehmet Altun, Atilla Özpolat."

.
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2005 Pazartesi 10:57:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?