5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Ünlü modacı memleketini unutmadı

Ünlü modacı Ali Karaata, memleketi Şanlıurfa'nın Birecik ilçesine ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 7 bin adet elbise yolladı.

Daha önce de eğitime katkı amacıyla 1 milyon dolar rekor bağışla gündeme gelen hayırsever modacı Ali Karata, yeni yılını ilk haftasında da doğduğu yeri unutmayarak ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere giysi yardımında bulundu. Hayırsever modacı Karaata'nın gönderdiği bir kamyon dolusu giysilerin dağıtımının yapıldığını kaydeden Birecik Kaymakamı Tuncay Sonel, ihtiyaç sahibi vatandaşların yeni yıla yeni giysilerle girmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Vatandaşlara yeni giysiler dağıtan Kaymakamı Tuncay Sonel, insanların yeni yıla buruk girmelerini kabul edemediğini vurgulayarak, "Yoğun bir tempo içerisinde yoksul ve kimsesiz çocuklara hediye ulaştırmayı yılın son gününde bile kendimize ilke edindik. Birecikli çocukların yüzlerinin gülmesine imkan tanıyan yardımsever işadamı Ali Karaata'ya teşekkür ediyorum. Daha önce eğitime yaptığı katkılar ile önemli örnek teşkil eden Ali Karaata, bu kez de hediyeleriyle herkesin hayır duasını kazandı. Ali Karaata'nın bu davranışının diğer işadamlarımıza da örnek olmasını diliyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2008 Cumartesi 16:26:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?