30
Nisan
2024
Salı
YAŞAM

Alibaba Şenlikleri'nde 7 bin kişiye tirit ziyafeti

Şanlıurfa'nın Karaköprü Belde Belediyesi tarafından organize edilen 7. Alibaba Şenlikleri büyük bir coşkuyla devam ediyor.

Şenlik kapsamında konserler düzenlenirken, bu sabah 7 bin kişiye tirit ziyafeti çekildi, 250 çocuk sünnet ettirildi. Karaköprü Belediyesi'nin düzenlediği Alibaba Şenlikleri, dün akşam düzenlenen konserle başladı.

Belediye bahçesindeki düzenlenen ve AKP Milletvekili Atilla Maraş, Emniyet Müdürü Kutlay Çelik, çok sayıda vatandaşın izlediği konserde sahneye çıkan sanatçılar, söyledikleri türkü ve şarkılarla büyük alkış aldı.

Alibaba Şenlikleri kapsamında sabah saatlerinde ise 7 bin kişiye tirit ziyafeti çekildi. Gelen misafirlerini ağırlayan Karaköprü Belde Belediye Başkanı Ahmet Güzel, zaman zaman kazanın başına geçerek tirit dağıtımı yaptı. Şenlikler çerçevesinde belediye tarafından 250 çocuk sünnet ettirildi.

Sünnet edilen çocukları ziyaret eden AKP Milletvekilleri Mahmut Kaplan ve Atilla Maraş kirvelik yaptı. Karaköprü Belde Belediye Başkanı Ahmet Güzel'in de kirve olduğu sünnet şöleninde sünnet olmaya gelen amca yeğen dikkat çekti.

6 aylık yeğeni İsa Taze'yi kucağına alarak sünnet olmaya gelen 14 yaşındaki Kenan Taze, şimdiye kadar sünnet olamadığını şenlikler kapsamında bunu gerçekleştirdiklerini söyledi.

Alibaba Şenlikleri'nin bu yıl da geçen yıllarda olduğu gibi coşkulu geçtiğini ifade eden Karaköprü Belde Belediye Başkanı Ahmet Güzel, halkın gösterdiği ilgiden memnun olduklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2005 Pazar 11:50:42
Güncelleme :11 Eylül 2005 Pazar 12:18:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?