30
Nisan
2024
Salı
YAŞAM

Başlarına koç düşen 2 çocuk yaralandı

Şanlıurfa'da adaklık için alınan koçun, apartman terasından atlayarak intihar ettiği iddia edildi. Apartmandan atlayan koç, 2 çocuğu da hastanelik etti.

Edinilen bilgiye göre, Korukent Siteleri B-4'te oturan Mustafa U. isimli şahıs, yeni aldığı otomobil için adaklık koç aldı. Boynundaki ipi koparan koç, apartmanın teras katından aşağı atladı. Koç apartmanın altında oyun oynayan 6 yaşındaki Rozerin Ç. ile Merve T. isimli çocukların üzerine düştü. Çocuklardan Merve T.'nin ayağı, Rozerin Ç.'nin ise kolu kırıldı. Her iki çocuk da Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu arada, Merve T.'nin babaannesi Hanım T., apartmanın çatı katından bir koçun torununun üzerine düştüğünü belirtti. Öte yandan koyunun düştüğü apartmanda oturan görgü tanığı Mustafa Kanıkara isimli şahıs ise, komşusunun yeni bir otomobil aldığını belirterek, "Komşum adaklık bir koç aldı. Koçu, kesmek için apartmanın çatı katındaki terasta bağladı. Ne hikmet ise koç ipini kopararak aşağı atladı ve 2 çocuğun üzerine düştü. Zaten getirilen adaklık koç iyi görünmüyordu, sanki bir sağlık problemi vardı. Sıcaklardan bunalıma girip intihar edebilir veya Van'daki koyunlar gibi o da intihar etmiş olabilir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2005 Çarşamba 18:45:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?