30
Nisan
2024
Salı
YAŞAM

Doktor muayenehanesini soydular

Şanlıurfa'da bir doktorun muayenehanesine giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, ultrason cihazından refleks çekicine kadar bir çok tıbbi malzemeyi çaldı.

Edinilen bilgiye göre, Dahiliye Uzmanı Dr. Müslüm Sunay'a ait Şanlıurfa Divanyolu Caddesi Divan Apartmanı Kat: 1 No:1'de bulunan muayenehaneye giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, tıbbi malzemeleri çaldı. Gece 21.30 sıralarında işyerinin soyulduğunu apartman sakinlerinden telefonla öğrenen Dr. Müslüm Sunay, işyerine gittiği zaman 1 adet ultrason cihazı, 1 adet printer resim cihazı, 1 adet elektro cihazı, 3 adet tansiyon aleti ile steteskop ve 2 adet refleks çekiçinin yerinde olmadığını fark etti. Dr. Müslüm Sunay durumu daha sonra polise bildirdi.

Yaklaşık 30 bin YTL değerinde olan cihazlarının çalındığını belirten Dr. Müslüm Sunay, olayı apartman sakinlerinin kendisine telefonla söylediğini belirterek, "Kapının kırıldığını gördüm. İçeride ultrasyıon cihazından tutun tansiyon aletine kadar götürmüşler. Bunların madde değeri 30 bin YTL'dir. Muayene olmaya gelen hastaların bir bölümünü başka doktorlara gönderiyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2005 Salı 10:42:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?