30
Nisan
2024
Salı
YAŞAM

İki kere ölümden döndü

Şanlıurfa'da, işsiz ve eşinden ayrı olduğu gerekçesiyle direğe çıkarak intihar girişiminde bulunan şahıs, psikolog tarafından ikna edilirken, direkten indikten sonra halk tarafından linç edilmek istendi.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 19.00 sıralarında Sırrın Mahallesi Dikmen Sokak üzerindeki telefon şebekesine ait vericiye çıkan Şefik A.'yı (26) gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Polis ekiplerinin ikna çabalarına karşılık vermeyen Şefik A. için olay yerine çağırılan psikologun megafonla, "Şefik aşağıya in, seninle yüz yüze görüşelim" sözü üzerine Şefik A, "Bana söz veriyor musun?" dedi.

Bu sırada GSM ve TEDAŞ görevlileri ise mahallenin elektriklerini kesti. Uzun süre elektriksiz kalan mahalle halkı çileden çıkarak GSM şebekesinin bulunduğu direğe çıkmak istedi. Polis, halkı yatıştırmaya çalıştı. Daha sonra direkten inen Şefik A.'yı mahalle halkı taş yağmuruna tuttu. Öfkeli vatandaşlar, Şefik A.'nın bulunduğu polis aracına da saldırdı. Olayda 1 sivil polis başından yaralanırken, halkın elinden polis tarafından güçlükle kurtarılan Şefik A, daha sonra Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şefik A, geçtiğimiz Pazar günü yine aynı mahallede aynı GSM direğine çıkarak intihar girişiminde bulunmuştu. Şefik A.'yı, olay yerine gelen eşi Esra ikna etmişti.

.
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2005 Çarşamba 09:49:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?