8
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Keçinin peşinden kanala uçtular

Şanlıurfa'da, keçi satmak üzere pazara giden amca ve yeğeni, sepetli motosikletle su kanalına uçtu. Dün meydana gelen olayın ardından yapılan aramalarda keçinin ölüsünü ve motosikleti bulan ekipler, bugün sabah saatlerinde amcayla ve yeğenin cesetlerine ulaştı. 

Edinilen bilgilere göre, dün sabah saatlerinde Şükrü Kaya (55) ile yeğeni İbrahim Kaya (35), keçilerini satmak için Şanlıurfa'nın Şeyh Çoban Köyü'nden 63 KV 520 plakalı sepetli motosikletle yola çıktı.

Köy çıkışındaki köprüyü geçerken sepet içerisinde bulunan keçinin kaçmaya çalışması üzerine keçiyi yakalamak isteyen amcayla yeğeni motosikletle birlikte su dolu kanala uçtu. Kanalda sürüklenen şahısları gören köylüler, durumu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. Olay yerine gelen Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Su Altı Arama Müdürlüğü ekipleri, kanala bırakılan suyu kesti. Dün yapılan arama çalışmalarında olay yerine 3-4 kilometre mesafede keçinin ölüsü ve motosikleti bulan ekipler, bu sabah sattlerinde ise amca ve yeğenin cesetlerine ulaştı.

Ekiplerce kanaldan çıkarılan cesetler, otopsi için Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
.
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2006 Perşembe 16:15:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?