30
Nisan
2024
Salı
YAŞAM

Sağlık -Sen'den çifte tebrik

Şanlıurfa'nın bebek dostu il olması ve 500 Yataklı Devlet Hastanesi'nin kalite belgesi alması, sağlık çalışanlarını mutlu etti.

Memur-Sen'e bağlı Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Atçı, sağlık alanında iki önemli başarıya imza atıldığını söyledi.

Şanlıurfa'nın bebek dostu il olması ve ardından da 500 Yataklı Devlet Hastanesi'nin kalite belgesi almasının sevindirici bir gelişme olduğunu belirten Atçı, "İlimizin bebek dostu il olmasında emeği geçen tüm sağlık çalışanlarını İl Sağlık Müdürlüğü'nü, Doğum Hastanesi, Çocuk Hastanesi, Üniversite Hastanesi çalışanlarını göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca Şanlıurfa Devlet Hastanesi yapılan araştırma ve analiz çalışmalarından alınan eğitimlerin sonucunda İSO 9001-2000 kalitesi belgesini almaya hak kazandı" dedi.

Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Atçı, konuşmasına şöyle devam etti:

"Uluslararası yönetim standardını ifade eden ve sadece hasta memnuniyetini ön plana çıkartan bir sistem anlamına gelen İSO 9001-2000 kalite belgesi, sağlık alanında uluslararası kalitede hizmet verildiğini onaylıyor. Sağlıktaki kalite belgesi hastanenin tümündeki hizmet potansiyeli, hizmet kalitesi, altyapı donanımı, teknik performans, hastalarla olan iletişim, tedavideki başarı izlenerek ve adeta denetlenerek veriliyor. Bu belgeyi alan devlet hastanesi yönetimi ve tüm çalışanlarını bu anlamda tebrik ediyor ve daha kaliteli sağlık sunumunu sağlamaları noktasında arkadaşlarımızın başarılarının devamını diliyoruz."

.
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2005 Çarşamba 12:20:32
Güncelleme :7 Aralık 2005 Çarşamba 12:23:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?