7
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Urfa sokakları Venedik'e döndü

Şanlıurfa'da birden bastıran dolu yağışı cadde logarlarını tıkayınca Valilik önü göle döndü. Yaklaşık 15 dakika etkili olarak yağan dolu Suruç ve Siverek İlçesi'nde de etkili oldu. 

Dolu yağışından sonra Venedik sokaklarına dönen Şanlıurfa caddelerinde araçlarıyla geçen vatandaşlar altyapı yetersizliğine isyan ederek, başbakanın bu manzarayı görmelerini istedi.

Göle dönen suyun içersinde güçlükle hareket eden sürücüler, araçları arıza yapınca beklemek zorunda kaldı. Hayatı felç eden dolu yağışından sonra belediye ekipleri tıkanan logarları açmak için işçiler, ellerine aldıkları tahtalarla logarları açmaya çalıştı. Siverek'e bağlı Karakeçi Beldesi'nde de nohut büyüklüğünde yağan doluya tutulan 3 yaşında bir çocuğun kaybolduğu bildirildi. Henüz ismi belli olmayan çocuğun bulunması için köylüler ve jandarmanın arama yaptığı bildirildi.
.
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2006 Perşembe 15:58:41
Güncelleme :4 Mayıs 2006 Perşembe 16:10:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hasan GÜMÜŞÇÜ IP: 85.104.25.xxx Tarih : 15.05.2006 15:39:07
Şanlıurfa gibi bir şehrin bu şekilde görülmesi ve haber edilmesi bizler için çok üzücü bir durum....bu duruma belediyenin el koyması gerektiğini düşünüyorum.....