5
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

AKP'li vekiller Kazan'da

AKP Grup Başkanvekili Salih Kapusuz ve Isparta Milletvekili Emin Bilgiç, hükümetin yatırımları incelemek için Kazan İlçesi'ni ziyaret etti. 

Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve Kazan Kaymakamı Özlem Bozkurt Gevrek de ziyaret sırasında milletvekillerine eşlik etti. Milletvekilleri Kapusuz ve Bilgiç Kazan'daki çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Kazan'a bağlı Ahi Köyü'ne geçerek köylülerle bir süre sohbet etti. AKP Grup Başkanvekili Salih Kapusuz, burada yaptığı konuşmasında, geçen hafta Ahi Köyü Osman Başayar Kültür Merkezi'nin temel atma töreninde bulunamadığını, ancak yapılan çalışmayı yerinde görmek ve Ahi Köylüler'le sohbet etmek için bu ziyareti yaptıklarını söyledi. Kapusuz, seçim için gelmediklerini, ziyaret için geldiklerinin altını çizdi.
Hükümet olarak bütün Türkiye'de köy yolları ve içme suyu sorunlarının çözümü için 2 milyon YTL kaynak ayırdıklarını belirten Kapusuz, "Sadece Ankara'da değil bütün Türkiye'de köylerin içme suyu ve yol problemini 2007'nin sonuna kadar çözeceğiz. Hava şartlarının elverişli hale gelmesiyle de çalışmalar başlayacak" diye konuştu. 

İstikrarın önemine değinen Kapusuz bugüne kadar Türkiye'de 59 hükümetin iş başına geldiğini ve ortalama bir buçuk yıla bir hükümet düştüğünü kaydetti. Türkiye'nin istikrar ortamını yakaladığını ifade eden Kapusuz, "Bu yüzden hepimiz bu güven ve istikrar ortamının kıymetini bilmeliyiz" dedi. 

Kazan Belediyesi'nin çalışmalarını da yakından izlediklerini vurgulayan Kapusuz, Kazan halkının daha iyi hizmet alabilmesi için hükümet olarak gereken bütün desteği verdiklerini ve Hükümet Konağı, Adliye Sarayı ve sağlık ocağı gibi ihtiyaç duyulan hizmetlerin de en kısa sürede yerine getirileceğini söyledi.
.
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2006 Pazartesi 11:52:19
Güncelleme :3 Haziran 2006 Cumartesi 13:37:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?